Originele Prints

Bij dit nieuwe project gaat het om kleine originele prints.

Ik heb in eerste instantie 3 dozen samengesteld met 6 foto’s. Zoals u kunt zien is dit één doos met kleurenfoto’s, de tweede doos met analoge zwart-wit foto’s en de derde doos met foto’s van door mij gemaakte tekeningen. Ik heb de laatste 5 jaar naast mijn fotografie ook getekend en daar wil ik u kennis van laten nemen. Ik print de foto’s op Canson Platine Fiber Rag en Canson Rag Photographique op en Epson Stylus Pro 3880 en gebruik daarbij Epson Ultra Chrome K3 inkt. Deze prints kunnen volgens de fabrikant bij een normale presentatie 80 jaar mee gaan. Achter op de foto staan relevante gegevens en zijn gesigneerd. Bij de foto’s krijgt u ook een zuurvrij  schutsvel. Als u de foto inlijst doe dit vel dan achter de foto ter bescherming.

Schaduwen

Parijs

Tekeningen 1

Maten en prijzen

Collectie
De foto’s print ik op A4 papier en het beeld is +/- 18 bij 12 cm. In een collectiedoos zitten 6 foto’s en een inhoudsopgave en onderop ligt een zuurvrije onderlegger.
U kunt de foto’s ook per stuk bestellen en tevens bestaat de mogelijkheid om een bijpassende zwarte lijst A4 te bestellen als u een doos bestelt. De dozen worden verzonden in een grotere overdoos, waarbij ook ruimte is voor 1 of 2 lijsten.

Losse foto’s
De losse foto’s worden verstuurd in een bordrug-envelop en beschermd met 2 plaatjes grijs karton en een zuurvrije onderlegger.

Prijzen
6 foto’s in collectiedoos €  100,-
Losse foto: € 20,-
Fotolijst A4 met zwarte rand € 10,-

Verzendkosten voor een envelop met 1 of meer foto’s  €  5,-
Verzendkosten voor collectiedoos (inclusief evt. 2 lijsten) €  10,-

Bestellen kan via onderstaand formulier. Na overmaking van het bedrag wordt uw bestelling in behandeling genomen.